omelkatkot الادارة العامة
عدد الرسائل : 890 الموقع : موقع ام الكتكوت لتعليم الخياطة و مشتملاتها العمل/الترفيه : معلمة للاقتصاد المنزلى تاريخ التسجيل : 19/08/2008
| موضوع: طريقة عمل العجة المصرية الخميس أغسطس 28, 2008 5:47 pm | |
| مقادير وطريقة العجة المصرية
واحد بصلة مفرية ومحمرة
ثلاث بيضات
عدة اعواد من البقدونس المفرى
ملعقة دقيق
ملح + فلفل
تخلط جميع المقادير السابقة
ثم توضع ملعقة كبيرة زيت فى طاسة وتفضل تيفال على النار
ثم يوضع المقدار السابق بالملعقة على شكل مستديرات او على شكل قرص كبير
وحتى تحمر تقلب لتحمر على الوجه الاخر
وتنشل و تقدم
وبالهنا و الشفا
لكم منى اجمل تحية | |
|
ماما زوزو عضوة جديدة
عدد الرسائل : 9 تاريخ التسجيل : 28/08/2008
| موضوع: رد: طريقة عمل العجة المصرية الخميس أغسطس 28, 2008 10:43 pm | |
| انا بحب العجة دى جدا بس انا باكتر البقدونس
وكمان بكتر البصل بس حاسه طريقتك اخف والطف فى الاكل وكمان انا بحمرها فى زيت غزير
اجرب طريقة يام الكتكوت :king: | |
|
so عضوة جديدة
عدد الرسائل : 1 تاريخ التسجيل : 25/07/2009
| موضوع: رد: طريقة عمل العجة المصرية السبت يوليو 25, 2009 2:58 pm | |
| انا بعملها فى صينيه وبضيف لها جزر مفروم وفلفل حامى وفلفل رومى والبيض كمان بيكون اكتر من عشرين بيضه واضع الصينيه فى الفرن | |
|