السلام عليكم ورحمة الله وبركاته اقدم لكم اليوم طريقة اخرى تخلصنا من زفارة السمك وتضيف طعم جميل جدا ويكون السمك مقرمش اكثر بصوا يا اخواتى انا بجهز تتبيلة السمك بكميه واحفظها فى الثلاجة وممكن فى الفريزر اقشر 3راس توم كبيرة واضع عليها عصير 3ليمونة كبيرة وكميه الملح المناسبة واربع ملاعق كبيرة كمون مطحون و2 ملعقة شطة حمراء وقطعة جنزبيل خضراء افرم جميعهم فى الخلاط اذا احتاج الامر اضع 2 ملعقة خل لتسهيل الضرب بعد كدة احفظه فى بطرمنات فى الفريزر وانزل واحد واحد على رف الثلاجة للاستعمال بعد كدة اخذ من البطرمان بملعقة كميه تناسب السمك اللى هقليه واضع عليةا 2 ملعقة خل ثم اتبل السمك جيدا اضعه فى اناء بلاستيك او استالس واتركة ساعة قبل القلى او الطهى . دوقوا ومستنية الردود