ياستي تجيبي طبق صدور فراخ كخليه اي كميه انت عايزها
ملعقتين صويا صوص
جنزبيل اخضر او ملعقه صغيرة بودر
ملعقه صغيرة ثوم بودر او فين ثوم
بصله متوسطة الحجم
2 حبة فلفل اخضر رومي
ملعقة كبيرة صوص المستردة
ملعقة كبيرة مايونيزاو حبتين جبنه مثلثه لو مش عايزه مايونيز
ملعقتين كتشب
تشوحي الفراخ المغسوله بالدقيق و الملح و الخل في طاسه لوحدها
و تشوحي البصل لحد ما يدبل و تضيفي الفلفل لحد ما يدبل و تضبفي الجزر و الثومو الجنزبيل اذا كان اخضر لحد ما يدبل و من ثم تضيفي الفراخ و تضيفي البهارات من فلفل اسود و ملح و المسترده و اكاتشب لحدما تحسي انه الفراخ خددت لون الخضار و قبل التقديم تضيفي المايونيز و تسيبيه مع الخلطه علي نار هاديه دقيقه دقيتين قبل التقديم مباشرة و مش مستحب تسخين الاكله دي تاني اذا كنت اضفتي المايونيز هي مرة واحده بس و تتاكل علي طول
و بالهنا والشفا
ادعو لماما عشان هي اللي علمتني الاكله دي منها